Firmamız “Mobilya” dalında 2013 yılında www.ttkd.org.tr, www.sikayetcozer.com ve diğer şikâyet sitelerine gelen şikâyetler içinde en az şikâyet alan ya da hiç şikâyet almayan, gelen şikâyetlere anında çözüm üreten markalar listesinde ve son bir yıl içinde en çok beğenilen ve tercih edilen markalar sıralamasında öne çıkmıştır.
Firmamız bu özelliğiyle “Tüm Tüketicileri Koruma Derneği” tarafından “Tüketicilere tavsiye edilecek” nitelikte olduğundan Temmuz 2014 itibari ile TÜM TÜKETİCİLERE TAVSİYE EDİLEN marka ve ALTIN MARKA ödülünü almaya hak kazanan firma olarak seçilmiştir.
|
Liseden terk Trabzonlu işadamı Aydın Gündoğdu, sıfırdan başladığı iş hayatında trilyonerliğe yükselmesinin öyküsünü anlattı. Askerden döndükten sonra işe pazarlamacılıkla başlayan Gündoğdu, bugün 4 üretim birimi, 75 satış noktası ve 600 çalışanıyla yılda 15 trilyon YTL ciro yapan bir işadamı. Sadece oyun oynamaya yarar diye düşündüğü bilgisayarla tanışması hayatının dönüm noktası oldu.
|
||
İŞLERİ BİR BEYİNLE KONTROL EDEBİLMEK ZOR
MICROSOFT’UN DİKKATİNİ NASIL ÇEKTİ? BİR HAFTA ÇEKİM YAPTILAR |
Bahadır ÖKTEM/TRABZON, (DHA)
Microsoft, Türkiye'nin tüm illerinde bayisi bulunan Gündoğdu Mobilya firmasının başarı hikayesini belgesel haline getirmek için 7 kişilik ekiple ana merkezinin bulunduğu Trabzon'a geldi. Gündoğdu Mobilya Firması'nın sahibi Aydın Gündoğdu'nun hayat hikayesini ve bu çerçevede firmanın kuruluşunu belgesel haline getirecek ekibin İletişim Direktörü Burdette Holtgrawe, Türkiye'den sadece bu firmayı seçtiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Şirketin hikayesi çok hoşumuza gitti. İlk başta bir komşusunun çocuğunun bilgisayarıyla birlikte işe başlayan bu firma, şimdi dev bir iş gücüne sahip. Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanıyor. Küçük bir işletme iken bilgisayarla tanışması sonrasında 600 çalışanlı ve 3 bin kişinin ekmek yediği bir firma haline gelen Gündoğdu'nun hikayesi çok hoşumuza gitti. Trabzon'a bu hikayenin belgeselini çekmek için geldik. Çektiğimiz belgesel Microsoft'un dünya çapında düzenleyeceği ve toplam 20 bin kişinin katılacağı toplantılarda izlenilecek. Dünyanın başka ülkelerindeki
Küçük bir işletmeden dev bir firma haline bilgisayarla tanışmasıyla geldiğini belirten Gündoğdu Mobilya Firması'nın sahibi Aydın Gündoğdu ise şöyle konuştu: “İnsanlar nerede olursa olsun birbirlerinden haber alabiliyor. Teknoloji büyüdükçe dünya küçülüyor. Elverişsiz bir ortamda br masa üzerinde çalışırken, bilgisayarla tanıştım. Komşumuzun Ali adında bir oğlu vardı. O bize daha rahat çalışabilmemiz için 1993 yılında bir bilgisayar programı yazdı. Bilgisayarla o zaman tanıştım. Her seferinde teknolojiyi takip edip daha yeni sistemleri kullandım. Şimdi büyük bir firmaya sahibim ve bununda çoğunu bilgisayara borçluyum.”
Microsoft, Türkiye’nin tüm illerinde bayii bulunan Gündoğdu Mobilya'nın başarı hikâyesini belgesel haline getirmek için 7 kişilik ekiple ana merkezinin bulunduğu Trabzon’a geldi. Gündoğdu Mobilya'nın sahibi Aydın Gündoğdu’nun hayat hikâyesini ve bu çerçevede firmanın kuruluşunu belgesel haline getirecek ekibin İletişim Direktörü Burdette Holtgrawe, Türkiye’den sadece bu firmayı seçtiklerini belirterek şunları söyledi:
“Şirketin hikâyesi çok hoşumuza gitti. İlk başta bir komşusunun çocuğunun bilgisayarıyla birlikte işe başlayan bu firma, şimdi dev bir işgücüne sahip.Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanıyor. Küçük bir işletmeyken bilgisayarla tanışması sonrasında 600 çalışanlı ve 3.000 kişinin ekmek yediği bir firma haline gelen Gündoğdu’nun hikâyesi çok hoşumuza gitti. Trabzon’a bu hikâyenin belgeselini çekmek için geldik. Çektiğimiz belgesel Microsoft’un dünya çapında düzenleyeceği ve toplam 20.000 kişinin katılacağı toplantılarda izlenecek. Dünyanın başka ülkelerindeki firmaların çekimlerini de yapacağız.”
Küçük bir işletmeden dev bir firma haline bilgisayarla tanışmasıyla geldiğini belirten Gündoğdu Mobilya'nın sahibi Aydın Gündoğdu ise konuya ilişkin şunları söyledi:“İnsanlar nerede olursa olsun birbirlerinden haber alabiliyor. Teknoloji büyüdükçe dünya küçülüyor. Elverişsiz bir ortamda bir masa üzerinde çalışırken, bilgisayarla tanıştım. Komşumuzun Ali adında bir oğlu vardı. O bize daha rahat çalışabilmemiz için 1993 yılında bir bilgisayar programı yazdı. Bilgisayarla o zaman tanıştım. Her seferinde teknolojiyi takip edip daha yeni sistemleri kullandım. Şimdi büyük bir firmaya sahibim ve bunun da çoğunu bilgisayara borçluyum.”
Kaynak: Referans Gazetesi
Dünyaca ünlü yazılım firması Microsoft, merkezi Trabzon’da bulunan Gündoğdu Mobilya Firması´nın başarı hikayesini belgesel haline getirmek için çekimlere başladı.
Microsoft, Türkiye’nin tüm illerinde bayisi bulunan Gündoğdu Mobilya firmasının başarı hikayesini belgesel haline getirmek için 7 kişilik ekiple ana merkezinin bulunduğu Trabzon’a geldi. Gündoğdu Mobilya Firması´nın sahibi Aydın Gündoğdu’nun hayat hikayesini ve buçerçevede firmanın kuruluşunu belgesel haline getirecek ekibin İletişim Direktörü Burdette Holtgrawe, Türkiye’den sadece bu firmayı seçtiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Şirketin hikayesi çok hoşumuza gitti. İlk başta bir komşusunun çocuğunun bilgisayarıyla birlikte işe başlayan bu firma, şimdi dev bir iş gücüne sahip. Teknolojinin bütün nimetlerindenfaydalanıyor. Küçük bir işletme iken bilgisayarla tanışması sonrasında 600 çalışanlı ve 3 bin kişinin ekmek yediği bir firma haline gelen Gündoğdu’nun hikayesi çok hoşumuza gitti. Trabzon’a bu hikayenin belgeselini çekmek için geldik. Çektiğimiz belgesel Microsoft’un dünya çapında düzenleyeceği ve toplam 20 bin kişinin katılacağı toplantılarda izlenilecek. Dünyanın başka ülkelerindeki firmaların çekimlerini de yapacağız.”
TEKNOLOJİ BÜYÜDÜKÇE DÜNYA KÜÇÜLÜYOR
Küçük bir işletmeden dev bir firma haline bilgisayarla tanışmasıyla geldiğini belirten GündoğduMobilya Firması´nın sahibi Aydın Gündoğdu ise şöyle konuştu: “İnsanlar nerede olursa olsun birbirlerinden haber alabiliyor. Teknoloji büyüdükçe dünya küçülüyor. Elverişsiz bir ortamda brmasa üzerinde çalışırken, bilgisayarla tanıştım. Komşumuzun Ali adında bir oğlu vardı. O bize daha rahat çalışabilmemiz için 1993 yılında bir bilgisayar programı yazdı. Bilgisayarla o zaman tanıştım. Her seferinde teknolojiyi takip edip daha yeni sistemleri kullandım. Şimdi büyük bir firmaya sahibim ve bununda çoğunu bilgisayara borçluyum.”